De theorie van alcoholafbraak...

Alcoholafbraak


Asparagine, het hoofdbestanddeel van Paraxine, is een aminozuur dat ook door het lichaam zelf wordt aangemaakt en de afbraak van bij alcoholgebruik horende afvalstoffen bevordert. De enzymatische afbraak gebeurt in een enzymcyclus. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende enzymen waarbij steeds een stof een verandering ondergaat en zo doorgaat. De opeenvolgende ene verandering is weer noodzakelijk voor de volgende verandering. In deze cyclus van afbraak is de verhouding één op één, er is dus steeds één molecuul Asparagine nodig naast één molecuul afvalstof.

Anti kater

Wanneer er meer alcohol is gedronken, is er derhalve ook meer Asparagine nodig. In het begin van het afbraakproces komt de stof NADH vrij die een vertragende werking heeft op de verdere afbraak. Asparagine zorgt voor het reduceren van NADH tot NAD, maar het lichaam maakt verhoudingsgewijs te weinig Asparagine aan waardoor het afbraakproces als het ware blokkeert. Dit tekort aan Asparagine kunt u eenvoudig aanvullen door Paraxine te gebruiken.

Veel sneller afbraak

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die na het drinken van alcohol Paraxine innemen al snel daarna veel meer afvalstoffen kunnen afbreken dan mensen die het niet innemen. Het spreekt voor zich dat u minder last van een kater heeft naarmate er minder bij alcoholgebruik horende afvalstoffen in het bloed zitten.